AKTUELNO

Deca su danas pored uručivanja paketića mogla i da uživaju u druženju sa Deda Mrazovima, klovnovima, da slušaju hor i gledaju plesne nastupe.

Deci sa teritorije opštine Palilula danas i sutra će biti dodeljeno više od 7.500 paketića povodom novogodišnjih praznika, a predsednik te opštine Aleksandar Jovičić rekao je da je dečija radost najveća motivacija za još bolji i odgovorniji rad opštine.

Foto: Tanjug

- Danas je u Hali Pionir više od 4.500 mališana i za mene nema veće satisfakcije nego kada vidim njihova nasmejana lica. Dodelićemo više od 7.500 paketića za decu uzrasta od jedne do šest godina, a sledeće godine odvojićemo još više sredstava da gradimo nova dečija igrališta i sportske terene - rekao je Jovičić.

Foto: Tanjug

Dodaje, da će se opština truditi da sadržajima za decu obogati prostore ispred kuća i zgrada, kako bi mališani kvalitetnije provodili svoje slobodno vreme.

Foto: Tanjug

- Nema lepšeg osećaja nego kada za kraj godine vidite ovakvu sliku, jer to znači da ste dobro radili. Mi ćemo u budućnosti odvajati još sredstava da najveći potencijal naše zemlje podstičemo i u njih ulažemo, jer je to naše najvrednije blago - naveo je Jovičić.

#Nova godina

#Palilula

#deca

#paketići

'